Zoznamka :-)

0
(0)

Predstavte sa ostatným, aby sme sa tu navzájom spoznali: Popíšte sa tromi prívlastkami. Akí ste?

Začnem sebou (=práve znášam gypsové vajíčko 😉 ): racionálna, s odstupom, svojbytná.

RACIONÁLNA znamená, že sa nezvyknem riadiť emóciami. To skôr hlavou. Keď hlava hovorí jedno a srdce druhé, má srdce jednoducho smolu. Nie že by som necítila. Ale možno necítim toľko ako druhí 🙂 , alebo dokážem na to, čo cítim, s prehľadom kašlať.

S ODSTUPOM značí, že ku každému pristupujem tak, ako on ku mne: keď sa správa ako odroň, narazí na odroňa. Keď sa správa ako anjel, môže ma natierať na chlieb. A je jedno, ako dlho ho poznám… Spomínam si na jeden fejsbúkový citát, ktorý to celkom pekne zhŕňa: Obvykle som zmierlivý človek. Takže ak sa k tebe správam ako hovado, tak sa pýtaj, čo si zač.

SVOJBYTNÁ je v mojom vnímaní niečo ako „svet sama o sebe“ – naberám si len toľko, koľko bez pomoci unesiem. Vyrastala som na kovbojkách 50. a 60. rokov. Kovboji sú na všetko sami, neprosia o pomoc, neprejavujú city a ich hodnoty a hrdosť sú im cennejšie ako ich život. 🙂 A na konci za zvukov clivej hudby buď hrdinsky odcválajú do zapadajúceho slnka, alebo ich niekto odstrelí a za zvukov clivej hudby hrdinsky vydýchnu naposledy,  súkajúc pritom zo seba nejakú osvetovú kravinu. 😛

Tak, a teraz už o mne viete azda všetko okrem veľkosti topánok. A teraz vy!

P. S.: Navrhujem, aby sme si tu všetci tykali.

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *