Úlohy #1: Čo vnímate prednostne?

0
(0)

Keď som sa zaoberala šamanskými sprievodcami, veľmi ma oslovil význam straky ako šamanského sprievodcu. Straka je čierno-biely vták, podľa významu nositeľ dobrých alebo zlých správ. A podľa čoho zistíme, či správy budú dobré alebo zlé? Podľa farby, ktorú si všimneme ako prvú. Takže ak ako prvú registrujete bielu, je vaše podvedomie nastavené na to pozitívne; ak registrujete prevažne čiernu, je vaše podvedomie nastavené na to negatívne.

Sadnite si, spomeňte si na udalosti posledného dňa a určite, kde ste prednostne registrovali to dobré a kde ste prednostne registrovali to negatívne.

Toto cvičenie si z času na čas opakujte. Naším cieľom je nie to, aby sme všade registrovali len to pozitívne (to by sme vysadili náš pud sebazáchovy, ktorého úlohou je ukazovať nám predovšetkým ohrozenia), ale aby narástol počet prípadov, kedy na prvý kontakt s realitou reagujeme skôr pozitívne (t.j. vnímame skôr tú bielu). Konečným cieľom tohto cvičenia je naučiť sa pri prvom pohľade rovnako vnímať obe farby (=dostať neovplyvnený obraz reality).

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *