#7 Daj a už sa k tomu nevracaj

0
(0)

Dávanie je taká dôležitá súčasť vo veľkej skladačke Univerza! Je to, ako keď hodíte kameňom do pokojnej hladiny rybníka. Kým je voda pokojná a stojí, nič na nej sa nehýbe – ani od vás, ani k vám. Len čo ju váš „kameň“ darovania rozčerí, rozbehnú sa všetkými smermi vlnky, rozkývu hladinu, narazia na breh, odrazia sa a vracajú sa späť k vám. A spolu s nimi všetky tie pozitívne zhmotnenia, na ktoré čakáte. Jednoducho sa začnú diať dobré veci – a to zákonite.

Keď však dávate, nedopúšťajte sa tej chyby, že začnete vyčkávať, kedy sa k vám energia dávania vráti a čo dostanete na oplátku. Len čo začnete hľadať dôkazy, že za svoj výdaj energie idete niečo dostať, začínate sa kŕčovať a hatíte prietok energie – umelo skľudňujete hladinu v čase, keď vlnky ešte bežia od vás.

Proste len dajte a zabudnite. Aj keď to možno znie neracionálne, funguje to. 🙂

Najbližší týždeň sa venujte tomu, aby ste dávali bez očakávania. Robte veci preto, že je dobrý pocit urobiť ich (prípadne vás to nič nestojí), nie preto, aby ste sa cítili ako lepší človek alebo aby ste si od toho sľubovali, že sa vaša situácia zlepší.

Na konci týždňa si urobíme potom dvojstupňové cvičenie. 🙂

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *