Úlohy #9: Večerník super vecí

0
(0)

Aby ste v živote dostali dodatočný energetický doping pre to, čo chcete dosiahnuť, potrebujete sa naučiť fokusovať na veci, ktoré ten príliv energie spôsobujú.

Energia nasleduje pozornosť. To, na čo sa budeme sústreďovať, sa bude v našom živote šíriť. Takže sa potrebujeme pre dodatočnú energiu začať sústreďovať na tie dobré veci, čo sa dejú, a prestať venovať toľkú pozornosť tým zlým.

Pamätáte si, ako sme si robili večerník vďačnosti? (Vediete si ho ešte?) Tak tu mám pre vás pokračovanie tohto cvičenia: večerník super vecí.

Každý večer, než pôjdete spať, si urobte 5 minút času na to, aby ste si v duchu prešli udalosti celého dňa. Hľadajte len to, čo vzhľadom na vaše plány vyšlo, čo sa podarilo, čo bolo super. Hľadajte veľké aj malé veci. Zapíšte si ich, uvedomte si ich a urobte si nejakú minioslavu, že vyšli.

Nesústreďujte sa na to, čo by ste si boli priali, aby bolo vyšlo lepšie. To by ste zasa svoju pozornosť venovali nedostatkom, nie darom… Venujte sa vyslovene len veciam, ktoré vás naplno vytešili a vychutnajte si ich, než pôjdete spať.

Je to dôležité preto, že ako si líhate spať, tak sa ráno budete budiť. Zaspávajte spokojní a zobúdzajte sa spokojní a plní energie!

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *