Úlohy#11: Zvyšujeme si vibráciu

0
(0)

Tu sú tri spôsoby, ako si okamžite zdvihnúť vibráciu a vyrovnať svoju energiu na vstupe s energiou na výstupe:

  1. Obmedzte, kedy a koľko budete pozerať televízne správy, rozhlas alebo čítať noviny. Televízne správy sú odkázané na to, aby priťahovali pozornosť ľudí. Preto musia prinášať hlavne senzácie. A čo sú senzácie? To zlé, čo sa prihodilo niekde inde. A keďže sa nedeje každý deň nejaká katastrofa, tak sa vracajú znova a znova k tým starým, poskytujú nové a nové pohľady na vec… a čo robia? Večne sa rýpu v tom negatívnom! Na nás to potom pôsobí, ako keby sa diali len katastrofy, negatívne veci, ako keby svet bol jedno veľké nepriateľské miesto a za každým rohom striehol niekto, kto vás chce okradnúť, znásilniť, dokaličiť, zabiť… No skúste si zvyšovať vibráciu, keď musíte čeliť stále tomuto!
    A pozor na správy, ktoré bežia „na pozadí“, kým robíme niečo iné – tie sa do podvedomia dostávajú najrýchlejšie a najľahšie. Naše vedomie je totiž práve sústredené na niečo iné a nevenuje sa kritickému skúmaniu toho, čo vidíme kútikom oka alebo počujeme na pozadí! Na presne tomto systéme funguje subliminálne programovanie mysle – tzv. podprahové správy. Vedomie ich neregistruje, podvedomie áno.
  2. Vytvorte si stratégiu, ako sa vysporiadať s ľuďmi, čo do vášho života vnášajú drámy a sťahujú vás do negativity. Preskúmajte priateľstvá s ľuďmi, čo vás „vyšťavujú“. Zistite, kedy sa s týmito ľuďmi cítite dobre a kedy vás deprimujú. Potom sa sústreďte na to, aby ste vytvárali predovšetkým tie situácie, kedy sú daní ľudia pre vás obohatením. Pomôžete tým zdvihnúť nielen svoju vibráciu, ale aj tú ich!
  3. Upravte si aj online správanie, aby ste sa sústreďovali na pekné a príjemné veci. Ja sa napríklad na fejsbúku odhlasujem zo skupín, ktoré prinášajú negatívne správy alebo kde sa ľudia k sebe správajú mrzko. Keď som nechcela opustiť jednu mačaciu skupinu, pretože som sa tam vytešovala nad krásnymi obrázkami mačičiek, tak som si zakázala čítať komentáre, lebo práve v nich sa odohrávali žabomyšie spory ieg (malo by to byť množné číslo od „ego“, ale ruku do ohňa za to nedám 😛 ). A upravte aj to, čo sami zdieľate. Kritiky, správy o katastrofách, alebo pozitívne veci? Od pár kamarátov, čo stále zdieľali negativizmy, som sa odrezala – ešte stále sú moji kamaráti, ale ich správy sa mi už nezobrazujú v newsfeede.
    A takisto si uvedomte, že nemá zmysel internetovať, potom vstať zo stoličky a cítiť sa previnilo, že ste tam strávili až toľko času… Prečo? Pretože vina je pocit s nízkou vibráciou. Tak buď surfujte menej, alebo sa prestaňte posudzovať. U mňa lepšie zafungovalo to druhé. 😉

 

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *