Vnútorný vzostupový tón

0
(0)

Toto je audio Inner Ascension Tune (sú v ňom anglické reči hrozným hlasiskom, pri ktorom sa mi otvára nožík vo vrecku, ale samotná hudba je úžasne účinná). Autor Kelvin Turner hovorí, že napomáha vzostupu a pomáha nám povzniesť sa nad minulosť a vyhojiť ju.

Rozhodne má de-stresujúcu kvalitu a asi funguje dobre aj na zaspatie (ak sa nenecháte rušiť tým hlasom). Má totiž tú vlastnosť, že spomaľuje naše mozgové vlny a tým aj reakcie (a preto ju neslobodno počúvať pri šoférovaní alebo zápase s hladným aligátorom), spomaľuje dych a robí plytším, s dlhšími výdychmi (a pri výdychu sa z tela uvoľňuje napätie a negativita a dostavuje sa predspánkové uvoľnenie). Dá sa používať aj ako príprava na lucídne snívanie alebo channelovanie.

Ak potrebujete pracovať na nejakej bolestivej veci či spomienke, táto hudba vo vás vytvorí dostatočný odstup, aby vás práca príliš neponičila. Navyše v nás vybudzuje zmierlivosť, čím sme ochotnejší a schopnejší uvoľňovať aj staré krivdy a energetické blokády s nimi spojené.

Nahrávka trvá 14 minút.

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *