Úlohy #15: Reinkarnujte génia

0
(0)

Viete, že existuje čosi, čo vám dokáže zlepšiť výkonnosť a vypestovať vo vás nové zručnosti? Hovorí sa tomu Rajkovov efekt či Vypožičaný génius. Človek ide do hlbokého tranzu na dve hodiny denne a „reinkarnuje“ sa ako niekto iný – napr. Mozart, Beethoven, Van Gogh… a po chvíli takejto „reinkarnácie“ sa z tranzu vracia so zručnosťami, ktoré mali oni.

Neskôr výskumy ukázali, že táto metóda sa dá použiť aj bez hlbokej hypnózy a tranzu. Dosť sa podobá na Silvovu metódu.

O čom je Rajkovova metóda?

Spočíva v tom, že napodobňujete a vžívate sa do vnútorného nastavenia nejakej osoby. Preberáte maniere danej osoby, vidíte svet jej očami. Robíte to tak dlho, až sa to dostane do podvedomia (čo je obvykle nejakých 21 dní).

My ju tu budeme používať non-stop – budeme sa vibračne dostávať do stavu, ako keby už naše ciele boli naplnené. Zaujímavé je, že z tohto vibračného stavu budeme vidieť oveľa viac východísk a riešení, než vnímame obvykle, takže keď narazíme na nejaký neriešiteľný problém, môžeme sa dostať do vibračného stavu „problém vyriešený“, pozrieť sa na problém a zistiť, ako by sme mali postupovať.

Ako na to?

1. Predstavte si, aké by bolo byť niekým iným, koho chcete „reinkarnovať“, a správajte sa tak v reáli.

2. Predstavujte si tak veľa z ich bytosti, ako len dokážete: ich spôsob sedenia, hovorenia, pohyby, dýchanie, tón hlasu a podobne.

3. Udržiavajte sa v tomto vnútornom nastavení, kým riešite nejaký problém.

Je jasné, že asi budeme musieť o našom objekte záujmu niečo naštudovať. Takže keď viete, kto vás mimoriadne inšpiruje, začnite o ňom zhŕňať informácie, pretože sa chystáte vliezť do jeho topánok.

A nabudúce sa naučíme, ako si toto nastavenie vyvolať na zavolanie.

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *