Úlohy #20: Zoznam Prečo

0
(0)

Každý úspech prichádza s výškami i pádmi, vrcholmi i údoliami. Potrebujeme nástroje, ktoré nám pomôžu preskákať tie pády a údolia.

Najlepším nástrojom na udržanie motivácie aj v čase, kedy sa veci zdanlivo nehýbu vpred alebo sa uberajú svojimi vlastnými (a často neželanými) chodníčkami, je mať svoj Zoznam PREČO.

Napíšte si na list papiera každý jeden dôvod, PREČO ste na tejto ceste, ktorou ste sa dali. Prečo vám to niečo dá, prečo to dá niečo aj vašim blízkym, prečo to niečo dá aj úplne neznámym ľuďom, prečo to zvýši vibráciu vášho mesta, krajiny, celého sveta…

Pretože to je skutočne vo vašej moci. Myslieť si, že nemáte dopad na zvyšok sveta, je samonastolené obmedzenie. Každý skutok, ktorý robíte, je ako hodenie kameňa do jazera – či sa vám to páči alebo nie, od miesta, kam dopadne, sa rozbehnú vlnky až k brehom a rozhýbu vodu celého jazera. My s anjelmi sme si vytvorili taký obraz: „realita sa prepočíta do novej podoby“.

Takže si urobte tú službu a vymenujte, prečo váš úspech je taký dôležitý pre vás i zvyšok sveta.

A zakaždým, keď stratíte motiváciu alebo paru, vytiahnite svoj Zoznam PREČO. Prečítajte si ho a obnovte si všetky tie dôvody, ktoré vás ženú vpred.

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *