Mimo poradia: pre angličtinárov zaujímavý zážitok

0
(0)

Vďaka fejsbúku som našla jeden veľmi zaujímavý test, ktorý sľuboval, že odhalí môj blok č. 1, ktorý mi zavadzia v rozvoji… Zdvihla som ironicky obočie, ale keďže máme týždeň na zhmotnenie priania, išla som si ho urobiť. (Včera som nastavila ciele, dnes sa vyskytlo toto – no neurobte to!)

Bolo to len pár otázok – a výsledok prekvapil nielen mňa, ale vraj aj ich. Vraj mám neobvyklý blok. A ako to začala Natalie Leadwell rozoberať, sedelo to ako tá príslovečná riťka na šerbli… Našla som sa. A celkom presne dom vedela aj to, kedy sa vytvoril.

Takže ak ste angličtinári a máte dnes čas (je to časovo viazané), urobte si test a dozveďte sa niečo o sebe… Angličtina je pohodová, aj Leadwellová rozpráva zrozumiteľne, takže by to nemal byť problém.

Ak chcete, podeľte sa o to, čo ste sa dozvedeli. Ja som nevedela, že to bude také zaujímavé, takže som to nenahrávala, ale potom mi napadlo uložiť si jej video na disk, takže s postupom času prepíšem, čo som sa dozvedela o mojom bloku: „ak budem sama sebou, nebudú ma mať radi, vypudia ma zo svojho stredu a ostanem sama“. 🙂 A viete, čo je bočný efekt tohto presvedčenia? Že sa nepúšťate do nových vecí, pokiaľ nemáte okolo seba skupinu ľudí, čo idú do toho s vami…

Takže teraz sa už asi inými očami pozeráte aj na tento projekt; ja áno. 🙂

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *