Späť do pozitivity: 1. Heslá

0
(0)

Jeanette Maw zostavila 6 každodenných drobností, ktoré nám pomôžu lepšie zhmotňovať. Niektoré z toho som už v minulosti využívala a… fungujú. 🙂 Ich silnou stránkou je „energia nasleduje pozornosť“, teda usmerňovanie energie bez toho, aby sme sa museli extra snažiť. (Tzv. zhmotňovanie pre lenivcov a maloverných. 😛 )

Mawovej „hackov“ bolo šesť, tak som ich rozhodila na tento týždeň a každý deň bude jeden… Ale je dôležité, aby sme o nich len nečítali (niektoré články budú mať iba pár riadkov), ale skutočne o nich rozmýšľali a urobili ich

1. Heslá

Dávajme pozor na to, aké heslo si zvolíme. Zvoľme si nové heslo – a zmení sa váš život. (Pokiaľ nie ste superlenivec a nenastavíte si systém na „pamätaj si heslo“. Funguje to len vtedy, ak ho zadávate ručne denne.)

Môj príbeh: Kedysi sme mali na bankovom účte heslo „veselokudnu“. Čo myslíte, ako sa nám darilo? Šli sme ku dnu… ale v živote som sa nenarehotala toľko, ako vtedy!

Keď som začínala s anjelmi, nastavila som si heslo na „viacakorealita“. Potom som sa s nimi vadila v jednom kuse, až som si to rozobrala a povedala si, že tá moja nedôvera a ochota odskočiť od komunikácie s nimi nám neprospievajú, a rozhodla som sa, že tentokrát vydržím. Heslo sa zmenilo na „vydrzimnaveky“.

Denné zadávanie hesla vás fixuje v tej vibrácii, ktorú chcete dosiahnuť alebo udržať si.

Takže: aké heslo by ste si dali, keby že:

  1. hľadáte novú lásku? (A nezabudnite, že by ste ju mali nielen nájsť, ale by mala aj stáť za to a vydržať!)
  2. chcete viac peňazí?
  3. chcete svoje vlastné bývanie?
  4. chcete znížiť počet príkorí a polienok, čo vám život hádže pod nohy? (Že ma toto ešte nenapadlo! 👿 No veď napíšte, ukradnem si. 😉 )
  5. chcete schudnúť?

A zajtra pokračujeme.

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *