5-sekundový test, čo treba v živote zmeniť, aby bol viac podľa vášho želania

0
(0)

Existuje rýchla a blbovzdorná metóda, ako odhaliť, prečo v láske nedostávate to, čo si prajete. A je pritom jedno, či si partnera ešte len hľadáte, alebo už ste roky vo vzťahu.

Ale najprv popremýšľajte o tom, čo si práve teraz pre svoj vzťah najviac prajete. Možno chcete konečne zakotviť a nájsť si toho, kto sa k vám úplne hodí. Alebo ste ho už našli, ale akosi ho neviete „priklincovať“ 😉 . Alebo možno máte partnera, od ktorého nedostávate to, čo by ste potrebovali (alebo aspoň nie v potrebnej miere). Možno sa vadíte večne nad domácimi povinnosťami, cítite sa nedocenene a preťažene…

Čokoľvek si prajete, si prajete pravdepodobne z plného srdca. A napriek tomu ste to ešte nedosiahli. Prečo?

Čo dostávate a čo už máte

Možno si myslíte, že skutočne z plného srdca túžite po niečom, ale prax je opačná: podvedome ste viac naviazaní na to, čo sa vo vašom živote už deje, než na to, čo by ste si priali.

Takže ak sa vám do cesty večne pletú len partneri, ktorým sa do vzťahu nechce, o to viac vás to fixuje vo vibrácii „zostať sám“.

Ak randíte do zbláznenia a stále nenachádzate toho „pravého“ partnera, len vás to viac fixuje v „zostať sám“.

Ak máte pocit, že partner vám nedáva dostatok lásky, viac vás to fixuje v stave „nedostávať dostatok lásky“.

A ak máte pocit, že partner sa ulieva a nepreberá svoj podiel domácich prác, viac vás to fixuje v pozícii, že vás berie za samozrejmosť a neberie vás vážne.

Je to preto, že naše vnútorné nastavenie, rozhodnutia, reakcie a správanie priamo ovplyvňujú to, čo sa nám v živote deje. Môžeme ich použiť na to, aby sme dostali to, čo chceme – alebo aby sme betónovali to, čo nechceme.

5-sekundový test, na čo sme vyladení

Toto všetko sa deje na podvedomej úrovni, a preto sa cítime frustrovaní a neschopní prelomiť zabehané vzorce správania.

Dobrá správa je, že tá úroveň nemusí zostať podvedomá. Môžeme odhaliť svoje vzorce, svoje podvedomé fixácie, a potom sa prefixovať 😛 tak, aby sme získali odlišný výsledok.

Takže najprv ideme identifikovať:

každý vzorec alebo situácia, ktoré sa nám udiali aspoň 3x, znamenajú, že sme podvedome nastavení na takýto výsledok.

Keď sa nejaká situácia vo vašom živote opakuje 3x a viac, nejde o „smolu“ či „náhodu“. To skôr máme v podvedomí blok, ktorý vytvára daný problém.

Možno sa teraz cítite ako blbci, že si sami robíte protivenstvá, ale pozrite sa na to očami výsledku: teraz to už viete a máte šancu nevhodné presvedčenie vystopovať, zneutralizovať a nahradiť novým, ktoré vám prinesie želaný výsledok.

Aké blokujúce presvedčenie ste objavili u seba?

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *