Úloha #35, časť druhá a tretia: Aktivujeme svoju kreatívnu energiu

0
(0)

Ak sa pozriete na energiu, ako ľudia zhmotňujú, tak väčšinou zhmotňujeme z tej materiálnej časti našej mysle: čo by sme mali urobiť, čo má šancu viesť k úspechu, čo nás učili rodičia, čo nám vraveli v škole, čo robia iní a my sa chceme cítiť rovnocenní… Necháme svet okolo nás, aby definoval, čo pre nás znamená „byť úspešný“.

Potrebujeme dostať predstavu o tom, čo by bolo zábavné, inšpirujúce a skutočne tvoreniahodné pre nás, a dokážeme to v našom tichom priestore spojiť s emóciou. Kým sa to spája s pocitom „to zvládnem, ak poriadne zaberiem a zamakám, tak to môžem dosiahnuť“, tak to nie ste skutočne vy. To, čo je náš vlastný sen, naše nadšenie, k nám prichádza veľmi prirodzene a ľahko a máme z toho radosť, teda nemáme pocit, že potrebujeme „zamakať“.

Prv, než sa dostaneme k cvičeniu, potrebujeme začať skutočne cítiť energiu. Keď hovoríme o energii, nie je to tá nejasná, efemérna vec, ale skutočný pocit. Keď sa ho naučíme vnímať, prelamujeme presvedčenie, že „energia je tu len pre väčších machrov“, prijmeme ju do života a čím častejšie cvičenie opakujeme, tým reálnejšia sa pre nás stáva – niečo ako tretia, pomocná ruka.

No a s týmto cvičením vás nechám najbližšie dva dni hrať sa a zajtra ideme na prípravu k šamanskému a lucídnemu snívaniu. 🙂 Audio. Aby sme nemali príliš strmý štart po dobe oddychu. 😉

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *