Ak chceš začať prijímať, začni dávať, čo chceš prijímať

0
(0)

„Existuje spôsob, ako mať potreby naplnené bez negativity a nariekania. Ak niečo chceš – daj to.“ — Bryant McGill

Medzičasom už o zhmotňovaní vieme celý kopec. Toto je aspekt, o ktorý sme sa tiež už potkli, ale nevenovali sme sa mu hlbšie.

Prečo dávanie podporuje prijímanie? Odhliadnime teraz od ezoterickej predstavy, že čo vysielame, pritiahneme hneď trikrát… Nikdy som to nerátala, takže neviem ani potvrdiť, ani vyvrátiť.

Ale vezmime si iné dva ezoterické princípy: energia nasleduje pozornosť a zákon rezonancie. Ak my dávame prostrediu istú vec (napríklad milotu), signalizujeme tým prostrediu, že milota je pre nás vnútorná hodnota, s ktorou sa u nás vždy stretnú. Spočiatku budeme priťahovať hlavne tých ne-milých ľudí, pretože u nich je milota potláčaná alebo zaradená medzi ne-hodnoty a budú si do nás potrebovať udrieť. Pre nás to bude test, nakoľko dokážeme tú svoju milotu dávať napriek tomu, že máme oproti „ksichta“.

Ak to ustojíme, ak ksichti neotrasú našou milotou, dostaví sa iný druh „protifilov“ – ľudia, ktorí tú milotu potrebujú, ale nemienia ju dávať. Sú to vďační spotrebitelia nášho tovaru, ktorí utekajú z predajne bez zaplatenia. Stoja nás posledný nerv a často začneme o sebe pochybovať. Sú naším ďalším testom, nakoľko vieme udržať našu pozornosť na milote a nedať niekomu po papuli a nenechať sa strhnúť späť do vlastnej negativity.

Ak aj túto fázu ustojíme, začnú sa rady ksichtov a protifilov výrazne prerieďovať. Tí ksichti potrebovali nad vami vyhrať – a neuspeli. Tí protifilovia potrebovali dokázať, že vaša milota je blbosť a mali by ste od nej upustiť – a neuspeli. Obe skupiny pôjdu inam, kde je ľahšia korisť. A vo vašom okolí zostanú nakoniec tí ľudia, ktorí tam boli po celý ten čas, len vám ich ksichti a protifilovia „zacláňali“ – ľudia ako vy, ktorí chcú fungovať s milotou. Chcú ju bezvýhradne prijímať a bezvýhradne dávať.

Milota (alebo čokoľvek iné) je v svojej podstate len energia, ktorá preteká naším systémom. Potrebujeme zabezpečiť, aby sme jej mali dostatok na vstupe a aby sme mali rovnako široký aj výstup – nesmie sa v našom energetickom tele zadržiavať, pretože sa bude hromadiť, rozpínať a pôsobiť bolesť tomu zvyšku. Preto nás bolia tí ksichti i protifilovia – nie sú ochotní prijímať a preto, že sú takí dominantní, nevidíme za ich chrbátmi tých, čo by prijímali radi a umožnili, aby energia miloty alebo čohokoľvek iného cez nás pretekala ľahko

Čiže rezonancia prostredia s naším „vysielaním“ býva len zriedkakedy okamžitá. Väčšinou sa najprv začnú zlietať nazúrené osy, než zistia, že im naša príchuť „nešmakuje“, a nepoberú sa otravovať inam. Ale potom, POTOM

😀

Otázky:

  1. V akom prostredí sa momentálne nachádzate?
  2. Akými ľuďmi ste obklopení? Do ktorej kategórie patria? Čo sú ich bežné šplechy a ťahy?
  3. Badáte nejaké posuny vo vašom prostredí?
  4. Čo môžete urobiť, aby ste poza chrbáty ksichtov a protifilov objavili tých, čo vďačne budú prijímať?

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *