Vďačnosť riadi spôsob nášho prežívania

0
(0)

„Vďačnosť je prístup,ktorý dokáže vytvárať oveľa väčšiu pohodu vo vašom živote. Ale čo robíte, keď ste v takej nepohode, že neviete myslieť na nič iné? Máme pre vás užitočný tip. V každej vete jednoducho nahraďte „musím“ slovom „idem“ alebo „mám šancu teraz“.

Takže napríklad, ak vaša prvá myšlienka ráno je „musím vstávať“, zmeňte to na „idem vstať“ alebo „mám šancu teraz vstať“. Miesto „musím pokosiť trávnik“ si povedzte „idem pokosiť trávnik“ alebo „mám šancu teraz pokosiť trávnik“. Miesto „musím prejsť touto transformáciou“ povedzte „idem prejsť touto transformáciou“ alebo „mám šancu teraz prejsť transformáciou“.

Už len toto bezmyšlienkovité nahrádzanie slov vám pomôže okamžite a nenásilne sa presunúť do vibrácie vďačnosti a akčnosti, pretože mení váš uhol pohľadu a umožňuje vám vnímať šance, ktoré situácia poskytuje.

Vďačnosť je mocný nástroj, pretože vás presunie od odporu k akceptácii, ktorá je pre človeka prirodzene príjemnejšia. Energeticky ukotvuje to, čo by ste chceli zažívať viac a častejšie a vysiela to späť Univerzu. Vďačnosť riadi spôsob vášho prežívania. Takže ak máte problém cítiť vďačnosť z toho miesta, kde sa práve nachádzate, vyskúšajte tento trik. Budete prekvapení, aký účinný vie byť.“

Archanjel Gabriel cez Shelley Youngovú

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *