Úloha #14: 6 chýb nášho vnútorného programovania

0
(0)

Toto je výber z prednášky Suzanny Kennedyovej s názvom Cesta do Raja, ktorá hovorí o prirodzenej, nenásilnej transformácii.

Ako Kennedyová rozpráva o svojom detstve, spomína príbeh, kedy sa stratila, matka ju v panike bežala hľadať, našla a pritisla si ju – a vtedy sa časť energie jej matky dostala do jej vlastnej energie, ale telo nevedelo ten nápor spracovať. Odvtedy dlho nosila so sebou energetickú záťaž, ktorá sa vtedy preniesla – traumatické spomienky jej matky na obdobie, kedy sa jej v detstve niečo prihodilo a ona si v tom okamihu na to spomenula.

To značí, že trauma sa môže takto odovzdávať z jednej generácie na druhú. Vtedy to u Kennedyovej celkom odstavilo jej vrodenú schopnosť vnímať mimofyzickú realitu. Navyše ako rástla, začala sa jej chrbtica kriviť do nahrbenia – podľa Kennedyovej signál, že sa snažila ochrániť svoje srdce.

Prvých 7 rokov nášho života sa všetko, čo niekde pochytíme, dostáva do nášho vedomia/podvedomia nefiltrované, bez overovania správnosti.

Všetci máme identity, s ktorými sa identifikujeme – svoj výzor, svoju prácu, svoj okruh priateľov, svoj životný štýl… Naše Vyššie ja chce, aby sme sa tohto obmedzenia zbavili a vnímali, kto skutočne sme v celej našej šírke.

Všetci dostávame isté usmernenia – náhle myšlienky alebo pocity; ale väčšina z nás sa nenaučila im načúvať. Univerzum nám ukazuje nenásilnú cestu „do Raja“, ale my málokedy venujeme pozornosť týmto „udičkám“. A ak sa nedokáže Univerzum dostať k nám s týmito informáciami a vyprovokovať nás pustiť sa tou správnou cestou, tak urobí potrebné zmeny za nás – a vtedy ich vnímame ako príkoria a reagujeme na ne obvykle nepriazňou. Jednoducho prídeme o tú prácu alebo sociálnu vrstvu, s ktorými sme sa doteraz tak identifikovali. Nastane transformácia -a rýchla a drastická – a postupom času možno zistíme, že pre nás bola „darom z Nebies“… len nebude nenásilná.

Nenásilná transformácia nastáva, keď si sami zvolíme, že stačilo a že sa chceme zmeniť, a začneme aktívne vytvárať pre zmenu priestor a vyhľadávať zdroje.

Keď sa chceme nenásilne transformovať a vytvoriť si našu verziu „Raja na Zemi“, potrebujeme sa držať troch krokov:

  1. reprogramovať svoje podvedomie a detoxikovať svoje emočné telo, aby sme zvýšili svoju vibráciu
  2. začať vyjadrovať svoju skutočnú podstatu: naučiť sa využívať nové schopnosti, ktoré sa vynoria po absolvovaní prvého kroku
  3. začať vedome spoluutvárať svoju osobnú verziu „Raja“ – prenášať našu predstavu Raja do nášho okolia a prostredia.

Začať treba tým, že sa zbavíme 6 „chýb programovania“, ktoré v podvedomí obvykle nosievame. Nastáva útok Kennedyovej na vedu (veď ako aj inak 😕 ), ale jej výhrady sú také, že sa stojí za to nad nimi zamyslieť. Kennedyová vraví, že veda z nás urobila bezvýznamné bytosti, ktoré sa všelijakými pokusmi a omylmi prírody vyvinuli na čosi, čo bolo schopné prežiť, ale v podstate je v ekosystéme len bezvýznamným kolieskom v súkolí. Tieto postuláty vedy trvajú celé generácie a viac-menej presiakli do každého ľudského podvedomia cez školstvo, vieru a pod. Stalo sa z nich „výrobné nastavenie“ nášho podvedomia:

  1. Mužský aspekt.  – hnev a nedôvera k mužom a mužskej energii
  2. Ženský aspekt. – hnev a nedôvera k ženám a ženskej energii
  3. Strach. – nervozita, starosti, hrôza, panika
  4. Bolesť. – smútok, žialenie, strata
  5. Vina. – posudzovanie, obviňovanie, zahanbovanie
  6. Niečo chýba. – obmedzenia, nedostatok, rozdelenie/separácia

Každý z nás tieto „programové chyby“ dramatizuje a zhmotňuje svojím vlastným, jedinečným spôsobom.

Kennedyová urobila krátky workshop k dekódovaniu vlastného programovania, ktorý som prehovorila do slovenčiny. Za kvalitu sa ospravedlňujem, pretože je to zostrih konzekutívneho tlmočenia (miestami ešte počuť aj vstup zo slúchadiel), z ktorého som vystrihla len tie trápne pauzy 😉 , jachtanie a nekonečné „eeeee“ 😛 :

 

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *