#47 Mentálny vibračný spínač

0
(0)

Máte niekedy problém nadchnúť sa pre niečo?

Spočiatku sa vám to môže zdať divná otázka, ale asi každý z nás mal v živote obdobie, kedy bol vyčerpaný, stagnoval a život akoby sa nehýbal vopred. (Zaujímavé, že táto stagnácia prichádza vždy uprostred tých zlých období a nikdy nie uprostred tých dobrých. 😉 )

Skúste sa niekedy spýtať niekoho zvädnutého, či sa vie nadchnúť! Odpoveď bude pravdepodobne:

  • Ako sa môžem nadchnúť, keď sa mi práve teraz všetko kazí?
  • Ako sa môžem nadchnúť, keď všetci naokolo sú zvädnutí?
  • Ako sa môžem nadchnúť, keď som uzavretý v živote, o aký nestojím?

Nadšenie je niečo ako spínač medzi rôznymi vibračnými vyladeniami. Ak ho nezapneme, posilňujeme tým negatívne veci v našom živote – zosilnene si ich všímame, pripisujeme im väčšiu váhu a používame ich ako zorný uhol na interpretovanie všetkého nového.

Ak však spínač „nadšenie“ zapneme, automaticky vnášame do temnoty lúč svetla: začíname sa koncentrovať na to dobré (a vo veľkej temnote aj maličká iskierka svetla pôsobí ako reflektor) a začíname sa vyťahovať za vlasy z „temného“ obdobia. My, sami, seba. Tomu hovorím „naprávať pokazený program pomocou neho samého“. A stačí na to kúštiček vzrušenia, nadšenia a nádeje.

Takže keď sa mi práve všetko kazí, keď sú naokolo všetci zvädnutí a ja som uväznený v živote, o aký nestojím, najlepšie východisko je použiť prvú časť otázky a spýtať sa:

Ako sa môžem nadchnúť?

Všetok odpor voči nadšeniu, všetka ťažoba a negativita sa totiž skrývali vždy v druhej často otázky, ale tá prvá vôbec nie je o odpore a ťažobe – je to náš magický spínač na to, aby sme zmenili vibračné vyladenie, v ktorom sa práve nachádzame. Zlá situácia potrvá aj naďalej (to zlé situácie, svine jedny, robievajú 😛 ), len naša pozornosť už bude zavesená na niečom inom, nie na tej situácii a jej negativite. Tým pádom prestane byť zlá situácia taká dominantná, všepožierajúca, a bude sa nám vidieť, že pominie oveľa rýchlejšie. 🙂

Takže prehoďte svoj spínač a pýtajte sa:

  • Ako sa môžem nadchnúť?
  • Ako sa môžem nadchnúť práve teraz?
  • Ako sa môžem nadchnúť a predviesť svetu svoje nadšenie si silou a potešením?

A pokiaľ sa sprvu nebudete chytať (ono to zas nie je až také ľahlé, prepínať sa silou vôle), skúste malý obchvatík: Spomeňte si na situáciu, kedy ste cítili ohromné nadšenie, a vyvolajte si ten pocit. A potom sa pýtajte:

Ako si ten pocit môžem vyvolať práve teraz, silne a mocne?

A potom tak urobte. 🙂

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *