#1 Čo je na dnešku úžasné?

0
(0)

Nedá sa tomu vyhnúť – potrebujeme zdvihnúť svoju vibráciu na úroveň vysoko podobnú tej, na ktorej vibruje život, aký chceme mať. A priveľa ľudí v tomto bode zlyháva preto, že celú svoju pozornosť upínajú (fokusujú) na to, čo nie je dobré/vyhovujúce, čo v nich vyvoláva zlé pocity – a nezostáva im dostatok energie na to, aby sa fokusovali na to, čo je dobré a vyvoláva v nich výborný pocit.

Z vibračného hľadiska, ak sa sústreďujeme na veci nepríjemné (napr. príkoria, problémy, obavy alebo nevraživosti), znižujeme tým našu vibráciu miesto toho, aby sme ju zvyšovali (fokusovaním na to, čo je dobré alebo sa darí).

Potrebujeme to zmeniť. Začnime nenápadne. Obvykle sa cez deň pýtame sami seba, ako nám je. Ako sa cítime? Podľa stupňa „osvietenosti“ potom odpovedáme buď po pravde, že nanič a niečo nás vytočilo, alebo je pre nás neprípustné cítiť sa nanič a povieme radšej, že „je to v poriadku“.

Tak s tým je odo dneška koniec. Prestaňte si klásť otázku, ako sa cítite. Miesto toho ju zmeňte na otázku:

„Čo je dobré na…?“

Napríklad:

  • čo je dobré na dnešku?
  • čo je dobré na tomto okamihu?
  • čo je dobré na tom, že sa stalo to-a-to?
  • čo je na tomto probléme dobré?

Skúste to. Pýtajte sa sami seba niekoľkokrát denne. Potrebujete si vytvoriť rutinu, kedy sa táto otázka nebude cítiť „divne“. Dajte si na to čas tak do stredy.

V stredu začnite u seba s vyšším levelom: začnite rozlišovať medzi „dobré“ a „úžasné“. Snažte sa v každej situácii nájsť oboje:

„Čo je na … dobré a čo je úplne úžasné?“

A súčasne, pretože pracovné dni sú dni s najväčším kontaktom s inými, preneste svoju pondelkovo-stredňajšiu rutinu navonok a miesto toho, aby ste sa iných pýtali, ako sa majú, pýtajte sa ich, čo sa im podarilo, čo sa im páči, ako sa im darí.

Ak chcete, použite komentáre na to, aby ste popísali, ako sa vám darilo, ako ste sa pri tom cítili a čo ste s novým prístupom zažili. Nečakajte od seba zázraky – veď práve začíname… 🙂

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *