Cvičenie: Dávanie spúšťa prietok energie

0
(0)

Často od sveta niečo požadujeme. Ale už vieme, že realita je vibračne naladená na tú vibráciu, ktorú vysielame my… Predstavte si to ako zrkadlo, pred ktoré sa postavíte. Ak chcete, aby sa osoba v zrkadle usmiala, potrebujete sa usmiať najprv vy… Nemá význam poskakovať pred zrkadlom a zlostne vykríkať „smej sa, smej sa“, ak sme sa neusmiali najprv my

Keď k zhmotňovaniu pristupujete z pozície „toto nemám a chcem to“ (alebo aj v slušnejšej verzii dobre vychovaného dieťaťa „chcel by som to“), len tým posilňujete, že to nemáte. Potrebujete najprv do sveta začať púšťať vibráciu podobnú tej, ktorú chcete dostať – vibráciu, že niečo máte.

Ak nemáte dostatok peňazí, potrebujete venovať peniaze. Ja si vždy hovorím „dávanie spúšťa prietok“. Ak nemáme, máme tendenciu veci u seba zadržiavať. Zatvoriť dlaň, zaseknúť prsty. Zastavujeme prietok energie. A samozrejme, keď energia netečie, ako k nám má niečo pritiecť?

Takže aj keď žijem z ruky do úst, keď niekto potrebuje finančnú pomoc s mačičkami, vždy si nájdem spôsob. Tým súčasne hovorím Univerzu, že v prípade problémov s mačičkami som otvorená pre pomoc. (Existuje ešte dostatok iných oblastí, kde miesto otvárania sa robím bariéru. 😕 )

Dnešné cvičenie je o tom, uvedomiť si, že všetko dobré, čo v zrkadle chceme, potrebujeme preddavkovať.

  • Chcete od niekoho uznanie alebo rešpekt? Tak sa ubezpečte, že sa daná osoba u vás cíti významne a vážene!
  • Chcete vďačnosť a účasť? Tak sa skutočne venujte problémom toho druhého.
  • Chcete si získať niečiu náklonnosť? Tak prestaňte robiť pekné oči a ladne vlniť bokmi a začnite prejavovať sympatiu, skutočný záujem a toleranciu.
  • Potrebujete podporu a pomoc? Tak pomáhajte iným! Tým zapríčiníte, že sa bude cítiť vo vašich očiach dôležitý a bude mať pocit, že vám zostal niečo dlžný…
  • Chcete, aby bola vaša láska opätovaná? Tak sa vzdajte všetkých prejavov majetníctva a závislosti na tom druhom! Proste milujte a nečakajte na oplátku vôbec nič. (Hovorí sa tomu aj „kúzlo otvorenej dlane“ – svojimi citmi  neobmedzujete.)

Zapamätajte si titulný obrázok. Noste ho v sebe ako pomôcku pre rýchle rozhodovanie. 🙂

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *