Späť do pozitivity: 2. Šetrič obrazovky a tapeta na pozadí

0
(0)

Pokračujeme druhým „hackom“ Jeanette Mawovej:

2. Šetrič obrazovky a tapeta na pozadí

Váčšina zhmotňujúcich si nevyrába vision board, alebo si ho kedysi vyrobili a potom ho nepoužívali.

Ak sem tiež patríte (ako ja), tak miesto vision boardu (niečo ako nástenky s obrázkami toho, čo si prajete) môžete použiť šetrič obrazovky alebo tapetu na pozadí pracovnej plochy Windowsov.

Ako tapetu si zvoľte niečo, čo pre vás symbolizuje dosiahnutie cieľa. A niekedy sa cez deň na ňu vedome zapozerajte a vneste sa do toho obrázku a vychutnajte si to.

Ale aj keby ste neurobili vôbec nič, než natiahli tapetu na pozadie (alebo si nejaký malý obrázok pripli do zorného poľa, keď čumíte na obrazovku), urobili ste už obrovsky veľa… Keď totiž pozeráme sústredene na obrazovku (a beží nám tam trebárs Excel), naše vedomie sa sústreďuje na Excel, ale naše podvedomie vníma širší obraz vrátane toho pozadia alebo bočných obrázkov, predmetov a symbolov a presne v tom okamihu nemá nastavené filtre racionality, čiže každá správa, ktorú dostáva, doňho prechádza naplno nezávisle od toho, či v to veríme alebo nie… Už som písala, ako som si nechala nejaký text pri obrazovke ležať a po chvíli som zistila, že z neho citujem plné vety bez toho, aby som ho bola prečítala viac ako jedenkrát… Funguje to. 🙂 A ten efekt, ako to obchádza nášho „veľkého brata“ s jeho vovychovávanými predsudkami… nuž, ten stojí za to! 🙂

Otázka:

Vezmite si svoj sen alebo túžbu. Aký obrázok by ste pre to vybrali? Alebo viac obrázkov a striedali ich?

OK, tak teraz, keď v tom už máte jasno – kedy začnete? 😛

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *