Rozčuľujú vás iní?

0
(0)

Potrebuješ sa dostať do bodu, kedy sa tvoja nálada nebude meniť na základe totálne nedôležitého správania niekoho iného.

Tak to sa veru potrebujem… Ako je to s vami? Kde ste už „za vodou“ a kde sa ešte topíte?

Tam, kde sa ešte topíte, ležia témy, ktoré sú pre vás životne dôležité – a zatiaľ ešte nie celkom ošetrené. Nemá význam vyhlásiť ich na mentálnej rovine za „nedôležité“. To ich nezruší, len to vytvorí ešte väčšiu priepasť medzi nami a naším „třňom“. Treba sa im venovať. Najčastejšie pôjde o naplnenie nejakej túžby… možno iným spôsobom, než chceme, ale naplniť ju budeme potrebovať.

Môj problém je, že aj dnes som sa nachytala, ako reagujem, uvedomila som si to, pokúsila som sa to pomenovať – a nedokázala som… Ako mám ošetrovať niečo, čo ani presne neviem pomenovať?

Už počujem svojho kamaráta ráčika-pustovníčka: „Vyvolaj si ten pocit. Choď do toho pocitu.“ (No, zatiaľ môžem ísť tak akurát niekam celkom inam. 😛 )

Organizačné: Tento týždeň pomaly nabiehame, ale skutočne v RPS pokračujeme až od nedele. Za ten mesiac som celkom vypadla z kontextu a potrebujem sa najprv nakmitať do toho, čo sme robili… Ale už sa blíži šamanizovanie! (A má to na svedomí práve spomínaný kamarát ráčik-pustovníček. 😀 )

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *