Úloha #35, časť prvá: Moje tiché miesto vnútornej istoty

0
(0)

Často zhmotňujeme len to, čo od nás chcú alebo očakávajú iní ľudia, nie to, čo chceme sami pre seba. Robíme to preto, že si sľubujeme, že nás potom budú mať radi a budú nám nejakým spôsobom pomáhať… ale podstatné je, že ak zhmotňujeme želania iných, necítime sa šťastní s výsledkom.

Cieľom tohto prvého zo štyroch cvičení je ubezpečiť sa, že „toto je tá vec, ktorú chcem pre seba ja sám“. Začíname tým, že si v sebe vytvoríme „tiché miesto“, v ktorom má hlavné slovo naša intuícia.

Keď je naša myseľ skutočne silná, často prehlušuje našu intuíciu. Ľudia si často myslia, že nedokážu počúvať svoju intuíciu, že sa nedokážu vyladiť na vnímanie energie – ale to nie je pravda. Len čo sme schopní stíšiť svoju myseľ, začneme počuť našu intuíciu a začneme prijímať vnútorné vedenie (v zmysle „viesť“), pretože každý sme intuitívni, každý sme liečiteľ, každý sme médium – je to normálna súčasť „byť človekom“. Je to v každom z nás, teda aj vo vás.

V tomto cvičení sa ideme naučiť stišovať hlas mysle a nakmitať sa na pocit vnútornej istoty.

Teraz by ste sa mali cítiť viac v prítomnosti a v svojom tele a mali by ste si byť istejší tým, že to, čo chcete, je skutočne len vaša vlastná túžba.

Zapíšte si ju.

Aký užitočný bol tento článok?

Kliknite na patričnú hviezdičku!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *